Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

F86i28l18i88p 77N44o90v46á72k

10. 8. 2020 13:41

Bože to je blábol, co jste vyplodil. ČEPEK v první řadě vysvětluje rozdíl mezi sadistickou, násilnou pedofilií a pedofilií samotnou, tedy sexuální poruchou, s kterou se její nositelé snaží naučit žít, na rozdíl od těch, kteří svou odchylku nijak neřeší a berou si následně, co chtějí - v tom tkví právě největší rozdíl, ve společenské nebezpečnosti. To jste, intelektuále z parlamentu, jaksi nepochopil, takže ze sebe jen veřejně děláte hlupáka.

0 0
možnosti
BG

A proč to sem vlastně píšete? Potřebujete souhlas? Nebo o tom chcete hlasovat? Jestli máte podezření na porušení zákona, nečekejte a oznamte to.

2 0
možnosti
Foto

A co kdybyste raději svůj čas věnoval tomu, abyste se naučil správně psát číslovky, než se zabývat legální a podle všeho i prospěšnou komunitou? :-)

6 0
možnosti
JR

J87a11n 18R98á10ž

7. 8. 2020 14:36

Nevidím rozdíl mezi homosexuály, pedofily, či transgender osobami. Všichni tito byli přírodou nezaviněně "obdařeni" sexuální abnormalitou se kterou se musí naučit žít. Dokud se nedopustí nějakého protiprávního jednání, mají všichni právo na stejnou právní ochranu své individuální svobody, včetně práva spolčovacího, jak každý jiný občan.

Takže místo hloupých blogů, je-li autor přesvědčen, že činnost jím zmíněného spolku je v rozporu se zákonem, ať raději podá trestní oznámení.

5 0
možnosti
Foto

Copak, Vy byste chtěl zrušit katolickou církev? ;-D

2 1
možnosti
Foto

Já jsem ale rád, že se ANO konečně zajímá o tak zásadní problematiku a ne o marginálie, jako je nefunkčnost státní správy, děsivý schodek rozpočtu, tupost členů vlády, zločiny premiéra a figur na Hradě a tak dále, a tak všelijak zbytečně.:-/

3 2
možnosti
DP

Já zase požaduji okamžité odstoupení Andreje Babiše z funkce předsedy vlády České republiky z důvodu bezprecendentního střetu zájmů.

No nic, tak jsme se zasmáli a teď zpátky do práce.

6 1
možnosti
Foto

Přijde mi docela zvláštní, když si v profilu uvedete, že jste poslancem, ale nenapíšete, za jakou stranu. To se za to stydíte?

2 1
možnosti
Foto

Vy opravdu máte pocit, že 14 letá dívka nemá žádné sexuální pocity a nemůže svést nějakého 18 ti letého kluka, který je před zákonem již dospělý muž...?

11 0
možnosti
Foto

Moje spolužačka vstoupila do jiného stavu již ve 14 letech se stejně stejně starým spolužákem.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS