Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R.Vacek: Když hrozila kontrarevoluce, pozval Bilak ruské tanky. No a současní Bilaci se opět pro odvrácení kontrarevoluce obracejí do ciziny.

1 0
možnosti
Foto

Je pravda, že někteří jsou v Rusku chváleni a s povděkem citováni.

1 0
možnosti
Foto

Pro ilustraci jeden z komentářů pod článkem pana Holoubka o tom, co pan Babiš nazval největším hnusem prezidentské kampaně (autorka komentáře nezmiňuje fakt, že došlo i k porušení Zákona na ochranu osobních údajů, ale i to se dá v jiném komentáři číst).

Pokud se něco takového opravdu stalo a být to ve škole některých mých vnuků, pak jakoli jsem nevolila pana Babiše, okamžíitě bych zorganizovala rodiče v té třídě (bez ohledu na to, koho volili) a stěžovala si přinejmenším řediteli. Učitel porušil totiž zásadní pravidla demokratických voleb:

1) volby jsou tajné, tedy osobní věcí rodičů těch dětí a škole vůbec nic není do toho, koho rodiče žáků volí, natož aby učitelé o tom zpovídali děti

2) tím horší je veřejné předčítání toho, co děti napsaly, vychvalování kandídáta, kterého si vybral učitel, a vytváření tlaku, byť i nepřímého, na děti, jejichž rodiče volili Babiše - zavání to poněkud dřívější šikanou dětí "třídních nepřátel".

0 0
možnosti
Foto

Pane poslanče, děkuji Vám. Jste jediný z politiků, který mi alespoň takto odpověděl. Pro mne to není odpověď bez obsahu, naopak. Je z ní zřejmé, že ani poslanec Parlamentu nedisponuje informacemi, které údajně mají dotčení členové hnutí ANO , redakce PrahaIN a Andrej Babiš. Nejsem překvapen.

0 0
možnosti
VD

Srandovní taktika. Napřed něco donekonečna protahovat a pak brečet, že to trvá dlouho. Nevím, nebýt tam ta tzv. konstruktivní opozice (K.O.), tak se korespondenční volba sfoukne za dvě hodiny a už dávno se může jednat o důležitějších věcech.

9 0
možnosti
MN

Já nebrečím a nemám důvod. Koalice ví, že korespondenční volba ve formě, kterou předložila je pro nás v opozici neakceptovatelná. Přesto ji tlačí bez snahy se dohodnout a je tedy otázkou, kdo blokuje sněmovnu. Příkopy jsou hluboké, opozice byla již mnohokrát násilně umlčena a nevypadá to, že by koalice svoji taktiku do konce volebního období změnila. Opozice holt nemá jiný nástroj...

2 7
možnosti
Foto

Pane poslanče, nijak nepodceňuji ochranu dat. Naopak. Proto by mne zajímalo, zda se již Vaše kolegyně a kolegové dočkali satisfakce za porušení Zákona na ochranu osobních údajů, k němuž údajně došlo na dosud nejmenované pražské škole. Věřím , že členové ANO nezapomněli, kam jejich ratolesti chodí do školy a odkud by měla zaznít hluboká omluva a také informace o tom vyšinutém kantorovi. Tedy zda pochopil, že vážným způsobem selhal či zda mu byla poskytnuta vhodná terapie. Zatím to totiž vypadá spíše tak, že terapii by potřebovali dotčení rodiče, když po takovém rozhořčení zůstávají v anonymitě a nepustí jedinou ověřitelnou informaci. Jako by to vyjádření A. Babiše o největším hnusu prezidentské kampaně sloužilo jen ke zdůvodnění jeho prohry.

5 2
možnosti
Foto

Pane Labore, Vám pan Babiš prozradil, v jaké škole k tomu došlo a kteří členové ANO se svěřili redakci PrahaIN s těmi hnusnými zkušenostmi svých dětí? Nebo jste mi dal mínus proto, že nejsem blbeček, který věří všemu co kdo řekne nebo napíše bez jediné ověřitelné informace? Chápu, že mnozí lidé potřebují věřit i těm, kteří už prokazatelně lhali, ale proč Vás zklamávám tím, že nejsem naivní trouba?

2 0
možnosti
VF

Myslím, že kdo nejvíce zdržuje, je SPD ruku v ruce s ANO, v čele s vaším šéfem AB. Kdyby tak dlouho AB a TO nestáli za pultem a neřečnili nesmysly, mohlo už být hotovo, a Vy jste mohli projednat i to, co je také důležité.

12 2
možnosti
DR

Přesně. Začíná to působit dojmem, jako by se slepenec tou jejich volbou snažil odvést pozornost od jiných věcí.

5 12
možnosti
PK

Mně tedy připadá, že korespondenční volbě se urputně věnují již několik dnů zcela jiné strany, než ty vládní. Ta vaše je mimochodem mezi nimi.

10 1
možnosti
MN

Viz můj koment výše ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 22,12
  • Průměrná čtenost 663x
Poslanec poslanecké sněmovny parlamentu za Hnutí ANO, zlínský kraj. Člen hospodářského výboru, člen komise pro odposlechy a komise pro hybridní hrozby. Intenzivně se věnuji oblastem amatérského i profesionálního sportu, kultury a sociálního prostředí. Zaměřuji se také na podnikání ve strojírenství a využívání brownfieldů. Zabývám se podnikovými IT systémy a procesy jako interní auditor dle ISO 9001.

Seznam rubrik