Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mrzí mne, že nemohu přispět do diskuse takzvanou konstruktivní kritikou - tedy kritikou nabízející nějaké řešení či cestu z těsta uhněteného politiky, neboť řešení, které mne napadá jako jediné, je předem odsouzeno k neúspěchu - k odmítnutí těmi, kdo by mohli dosáhnout převratné pozitivní změny a zvednout laťku politické kultury pro lepší příští . Naše, jejich i jejich vlastních dětí.

Je dost politiků , kteří by měli dobrý důvod vzít se přátelsky a v pokoře za ruce a jít z politiky do háje, kde by si mohli v křišťálové studánce umýt ruce, nadýchal se čerstvého vzduchu, nasbírat šišky, opéct si špekáčky a radovat se z toho, že na dobré skutky není nikdy pozdě.

PS: Je Vám známo, kteří Vaši kolegové kontaktovali redakci PL , aby si postěžovali na to, co Váš šéf nazval tím největším hnusem prezidentské kampaně? Je Vám známo, na kterých školách k tomu došlo? Bojí se Vaši kolegové odhalit svoji totožnost? Nebo snad je Vám známo, že tu kachnu nesundá ani Vít Rakušan, když se ANO s ODS k sobě vine?

0 1
možnosti
ZZ

A něco k blogu by nebylo ?

0 0
možnosti

P30e46t14r 30Č56e59r49n47ý

30. 8. 2023 17:42

Stibůrek? To je jak ten váš "Blašek" z vašeho videa z fotbalového hřiště

0 0
možnosti
MN

Jo umělou inteligenci která vyrábí titulky holt někdy neuhlídám, ovšem pokročilé technologie moc rejpalů nezná :-)))

0 0
možnosti
Foto

J33o35s16e44f 88B67á15r26t74a

30. 8. 2023 17:08

Byl tady přece velký hlad po změně, tak ji konečně máme.

6 0
možnosti
ZZ

Ale nikdo jsme nepočítali s tím, že to bude tak radikální změna k horšímu.

7 1
možnosti
JH

J33a48n 58H70a49r96v80a21n

30. 8. 2023 15:41

"A policie nic?" - No a co byste od Rakušanovy policie chtěl? Hned na samém začátku některé špičky vyhodil (tedy oni si jako podali demisi) a šoupl tam kamarády.

7 0
možnosti
ZZ

Názorná příklad, jak je schopný !

0 0
možnosti
ZZ

Vždyť současní politikové vládních stran, jsou tak křišťálově čistí !

5 0
možnosti
JK

Tak jenom pro pro pořádek, pane poslanče za ANO, když se tak hezky pohoršujete, bylo tady Sebrání peněz armádě kvůli podpoře KSČM, vakcína Sputnik, střídačka ministrů zdravotnictví jak apoštolů na orloji, covidové tiskovky, EET, Účtenkovka, obří zadlužení státu, Čapák, PES, Semafor, nefunkční registry a rezervační systémy, zaklekávání firem, kauza Stoka, "Osobně dovezu té vakcíné", 2 miliony za fotky Schillerky, posudek aby ministerstvo nevymáhalo dotace Agrofertu, trestní oznámení na záchranářku, "Migranti vám ukradnou chalupy", zbytečná polní nemocnice, nevyšetření Bečvy...

To jenom abych vaše závěrečná slova v článku na adresu dnešní vlády "ale zaštiťují se takovými hodnotami jako je demokracie, obecný prospěch" uvedl do patřičných souvislostí.

5 11
možnosti
JV

Teda takovou kupu nesmyslů, co jste dokázal splácat abyste asi omluvil mafiánskou TAN a TOP09 kauzu , to vám muselo dát hodně práce

16 1
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 22,12
  • Průměrná čtenost 663x
Poslanec poslanecké sněmovny parlamentu za Hnutí ANO, zlínský kraj. Člen hospodářského výboru, člen komise pro odposlechy a komise pro hybridní hrozby. Intenzivně se věnuji oblastem amatérského i profesionálního sportu, kultury a sociálního prostředí. Zaměřuji se také na podnikání ve strojírenství a využívání brownfieldů. Zabývám se podnikovými IT systémy a procesy jako interní auditor dle ISO 9001.

Seznam rubrik