Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Jsem zvědav, jak dlouho tady Váš text vydrží, až ANO vyhraje volby a ujme se vlády. Dám ruku do ohně, že zmizí. A dost možná společně s Vámi. Takových užitečných "intelektuálů" jak Vy, už jak hnutím, tak tímto blogem či dokonce médiem prošlo... :-)

0 2
možnosti

Proč vaši politici jsou tolik nedůvěryhodní svým bezhlavým pomlouváním vlády? Vždy je mi podezřelé, když někdo zná jen negativa. Dělá to dojem touhy jedině po totálním ovládnutí politiky u nás! To není dobré!

Ředitel TV Petr Dvořák byl vynikající ředitel, který rozšířil všechna potřebná vysílání v zájmu poučení naší veřejnosti a v zájmu naší demokracie nezatížené ruskou korupcí a polistopadovými, překabátěnými oligarchy. Dařilo se to vynikajícím způsobem! Proto byla ČT tolik pomlouvána z našeho oligarchického zákulisí,

a proto se některé strany dali do tažení proti TV řediteli! Proto musel být vyměněn. Od Listopadu je zde trvale boj demokratů s proruskými a všehoschopnými anarchisty!

2 6
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 22,12
  • Průměrná čtenost 663x
Poslanec poslanecké sněmovny parlamentu za Hnutí ANO, zlínský kraj. Člen hospodářského výboru, člen komise pro odposlechy a komise pro hybridní hrozby. Intenzivně se věnuji oblastem amatérského i profesionálního sportu, kultury a sociálního prostředí. Zaměřuji se také na podnikání ve strojírenství a využívání brownfieldů. Zabývám se podnikovými IT systémy a procesy jako interní auditor dle ISO 9001.

Seznam rubrik