Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celý svět bojuje s Fialovou inflací, celý svět bojuje s Fialovou chudobou...

1 0
možnosti
Foto

A chudák pan autor už nemá ani na krajíček chleba a ten roštěnec musí jíst jen tak. :-)

1 3
možnosti
Foto

Průzkum Sanep květen 2022, žádná televize to nezveřejnila: http://www.sanep.cz/pruzkumy/volebni-preference-2022/

Ve volbách vede ANO s 31%, na druhém místě ODS s 19% a třetí SDP se 14% a pak už nikdo nemá šanci .

3 2
možnosti

Průzkum se prováděl před úřadem práce.;-D

5 1
možnosti

Vy se vážně nestydíte vylézt na světlo? Zadlužili jste stát na spoustu let a teď to hážete na někoho jiného? To vážně může sežrat jenom pologramotná kobliha. Naneštěstí je jich tu bohužel dost.

14 2
možnosti

Jste vzdělaný a docela rozumný člověk. Otázka se nabízí sama - co děláte v Sektě Hnutí ANO? Blog je o tom, jak po dobu 8 let vše zkvétalo. Mrzká vláda to za 5 měsíců zničila a Jurečka to vede. Přece si musíte být vědom - Kdyby vládl kdokoliv, inflace bude stejná a státní kasa prázdná. Pak je rozdíl pouze v řešení.

Hnutí ANO má chutě ČR dále zadlužovat - snížením daní, tedy zářez do příjmů. Pomáhat plošně - v očekávání obliby. Sám si odpovězte na otázku, čemu Vašich 21 funkcí vlastně napomohlo? Reformy, modernizace státu, plnění závazku 2% HDP na obranu jsou kde?

Ostuda v Brně, neexistence Důchodové reformy, Stavebního řízení. Švarná Alenka, nám občanům - Dluží 2 miliony Kč. Pávi a vizážista. Podobně, proč jsme se skládali 100 mil. Kč na oligarchovu linku chleba? Proč bráníte projednání Zákona o střetu zájmů? Za Havlíčka byla spotřební daň na benzin mravná - za Fialy už je nemravná? Čím Hnutí vlastně přispělo, aby umenšilo naši energetickou závislost na Rusku? Kde jsou vlastně ty produkty, když se teda nespalo a makalo? Právě nyní se o ně potřebujeme opřít a těžkou dobu přežít. Jo, Hnutí makalo, ostatním lidem do kapes. Úspory? Jasná věc, raději se neptat. ANO, pak je Fiala a zejména Jurečka zloduch ... :-)

16 1
možnosti

Pane Bučku, nedávno byl vyhlášen nejlepší zákon za rok 2021! Víte který vyhrál?

Suveréně vyhrál nový stavební zákon!!!

Ano, je to ten, který pětikoalice hodila přes palubu, protože Babiš.

V celé Evropě vlády snižují daně. Jen naše vláda nic.

Nepřipadá vám to divné?

2 3
možnosti

J44i65r36i 54B89o60r

1. 6. 2022 7:56

Desatero funguje už tisíce let, vy z ANO máte svoje Dvanáctero. Dvanáct je víc než deset, tak to bude asi lepší.;-D

3 1
možnosti

Určitě. Místostarosta Brna za ANO Jiří Švachula včera dostal 9,5 roku vězení za obří korupci. Švachula je rodinný přítel syna i otce Faltýnkových - místopředsedy současného poslaneckého klubu ANO v Parlamentu ČR.

Dobrou chuť.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-korupce-na-radnici-brna-stred-soud-vynese-rozsudek-v-kauze-stoka-204409

18 0
možnosti

A jak dopadne udatný ministr zemědělství Toman? Přišel na chuť počítačům. Doma si nachytal 20 mil Kč. Zřejmě na sociální služby? Podobně jeho podřízení se statisíci Kč. Dobré heslo Jermanové - Služební auto, do každé rodiny. Podobně samotný agent Bureš - "Kdo nebere dotace, okrádá vlastní rodinu"! Faltýnek si pilně značí do bloku. ANO, chvála za protikorupční tažení. Kdyby nebylo, nedovedu si představit, co by se v ČR dělo ... ! :-)

10 0
možnosti

Hledal jsem vhdoný způsob reakce na Váš elaborát, a pak mi padl do oka titulek Vašeho předchozího blogu. Jak symptömatické je pro vás zapomínání, hraničící s cíleným popíráním vlastní minulosti, proklamací a skutků:

Lhát a krást se nemá. Vědí dnes už poslanci hnutí STAN

Zdroj: https://mareknovak2.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787826

Takže poslední, kdo to neví, jsou poslanci hnutí ANO.

Hlavně, že najednou chtějí páchat dobro všechny.

13 1
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 23,37
  • Průměrná čtenost 663x
Poslanec poslanecké sněmovny parlamentu za Hnutí ANO, zlínský kraj. Člen hospodářského výboru, člen komise pro odposlechy a komise pro hybridní hrozby. Intenzivně se věnuji oblastem amatérského i profesionálního sportu, kultury a sociálního prostředí. Zaměřuji se také na podnikání ve strojírenství a využívání brownfieldů. Zabývám se podnikovými IT systémy a procesy jako interní auditor dle ISO 9001.

Seznam rubrik