Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji za konečně rozumnou diskusi, končím. Nemusíme se shodnout, výměna názorů je vždy dobrá. Já se za žádného Antibabišovce, či příznivce ODS nepovažuji. Jako každý normální občan si přeji žít. Ve státě rozumném, funkčním. Hnutí ANO vybudilo naděje - bohužel. Všechny současné nápady - úlevy, podpory, pohonnéh hmoty, energie jsou líbivé. Znamenají pouze jedno - výpadky příjmů zadluženého státu. Typické farizejství p. Babiše. Důchodovou reformu mládežníkům neudělá - 6.000 Kč už zase pro důchodce má. Čili opět na dluh. Další napumpované prachy do oběhu - další povzbuzování inflace. To je to, co mi vadí. Ten neuvěřitelný populismus zmaru. Andrej rozhodně hloupý není a je si toho vědom. Přesto, je ochoten do toho jít. Já zase nikoliv, to je celé. Mějte se:-)

0 0
možnosti

Úspory jsou značné a Stanjura si vede dobře, protože hospodaření státního rozpočtu skončilo na konci března deficitem ve výši jen 59,1 mld. Kč.

Celkové výdaje poklesly o 49,5 mld. Kč (-10,7 %) a byly zapříčiněny nižší výplatou protiepidemické pomoci a nižším čerpáním záloh zasílaných územním samosprávám na financování regionálního školství a sociálních služeb.

Takže až se tyto zálohy doplatí do normálu, utěšeně náklady porostou o dalších 40 mld. Kč.

:-/

0 0
možnosti

On svůj skutek pouze nedokonal, protože se starostové vzepřeli !

Nicméně pokus spáchal a advokátní komora to řeší.

;-)

0 0
možnosti

No, zase to nevědí poslanci Hnutí ANO. Dnes, s vyjímkou ministerstva zahraničí, Jsou po jejich éře - všude vyšetřované aféry. I dobrý člověk zemědělec Toman, se pustil do počítačů. O Jermanové nemá smysl mluvit. Tolik komisí a auto pro vlastního muže! Chápu, aby se nám vedlo lépe. Podobně Faltýnek, jednoznačně čestný a kulturní člověk.Turgeněv měl "Lovcovy zápisky", Jaroslav zase obohatil naši literaturu, vlastním notesem. Brnem protekla stoka - zřejmě tam moc pršelo a málo kapalo ...

Jsem fascinován bojem. Ano bude bránit Zákonu - O střetu zájmů! Cesta správná. Proč se starat o Stát, když má Vůdce starosti? Miloš svůj boj za Babáka vyhrál. ANO, přeji Vám vítězství podobné. Obstruujte, mlžte - Nejlepší cesta jak se znemožnit. Jinak jasná věc, Hnutí STAN je sborem padouchů. Vždyť ten Rakušan, je snad schopen toho Andreje zatknout! Jak Vám bude lépe ? ... :-)

3 3
možnosti

Jako obvykle jste pane Bučku nezmínil kauzy ODS, které leží u soudů. Namátkou ROP Severozápad, Nečas- Nagyová.

Vždy jen poukážete na ANO.

Už konečně měřte všem stejným metrem!

3 1
možnosti
Foto

Jen aby to věděli poslanci hnutí ANO a poslanci hnutí krpatého Japončíka.

2 2
možnosti
Foto

Polčák ve střetu zájmů podle českého ani podle evropského práva nebyl není. Jeho pochybení je v etické rovině. Vzdal odměny na kterou ze zákona měl právo a odstoupil z pozice místopředsedy STAN. Vyvodil ze svého etického selhání politickou oidpovědnost. Vyvodil svoji politickou odpovědnost Babiš za své politické kauzy a nebo madame Schillerová ???

8 3
možnosti

Člen Hnutí ANO upozorňuje na lži a konflikt zájmů ve STAN ;-D

3 3
možnosti
Foto

Ovšem, hnutí ANO není jedinou partou, v níž jsou lidé, jejichž počínání nebo činy přinášejí rozčarování.

Mohlo být hůř, kdyby ta pětikoalice nevyhrála aspoň o ten fous. Aspoň, že se to kormidlo trochu rovná zpět na kurz demokracie.

5 0
možnosti

Ta kauza s Babišem ještě stále není dořešena - a to se těch 50 milionů stále řeší. Kdežto ten Polčák i Farský byli zcela jasní hned na první obvinění !

;-D

2 0
možnosti

Proti dotačním problémům hnutí ANO je Polčák žabař. :-)

6 6
možnosti

Stejně tak se ovšem dá napsat, že proti milostem a amnestiím Havla a Klause je Zeman žabař....:-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 24,50
  • Průměrná čtenost 663x
Poslanec poslanecké sněmovny parlamentu za Hnutí ANO, zlínský kraj. Člen hospodářského výboru, člen komise pro odposlechy a komise pro hybridní hrozby. Intenzivně se věnuji oblastem amatérského i profesionálního sportu, kultury a sociálního prostředí. Zaměřuji se také na podnikání ve strojírenství a využívání brownfieldů. Zabývám se podnikovými IT systémy a procesy jako interní auditor dle ISO 9001.

Seznam rubrik