Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore: a kladivo zaměstnavatelů na zaměstnance je v pořádku?

0 0
možnosti
Foto

Bodejť by se mohli senioři od Venezuely něčeho dočkat, když paní socdem ministryně na podobné experimenty žádné prachy nemá. Je to její marný pokus, jak s pomocí hlasů hloupých voličů ochotných "skočit na špek" překonat hranici 5 procent... ;-O a tím si pro sebe po volbách zajistit bezpracná koryta. [>-]

1 0
možnosti

P87e89t53r 35B10u24r51i28a48n

17. 9. 2021 10:06

Váš blog má logiku a já s ním souhlasím. Jen mi připadne poněkud stejně ukvapené, jako onen návrh, toto vaše prohlášení:

Za Hnutí ANO budu dále prosazovat postupné zvýšení starobního důchodu na 20 000 korun. Dále zajištění stability a udržitelnosti systému, aby se seniorského věku nemuseli obávat dnešní pracující občané. Jednoznačně budu podporovat dřívější odchod do důchodu z náročných profesí a na druhou stranu i zvýhodnění zaměstnávání lidí seniorského věku.

Můžete mi říct z jakých matematických modelů vychází ono zvýšení starobního důchodu na 20 000kč (zda přirozenou valorizací, to ale potom nemusíte nijak prosazovat, či zvýšením odvodů na důchody), a jakými konkrétními mechanismy a kroky chcete zajistit stabilitu důchodového systému a dřívější odchod z náročných profesí do penze? Protože pokud vím, tak poté co jste zrušili (s ČSSD) jediný životaschopný model důchodové reformy (II.pilíř), nepřišli jste ani po osmi letech s jediným návrhem změny.

Nebylo by už načase říct po tolika letech konkrétně jak, místo slibů?

A jen vám připomenu že si vláda (ČSSD+ANO) nechala vypracovat dvě analýzy důchodového systému. Tu první o tom, že průběžný pilíř JE udržitelný a tu hned po ní, že NENÍ udržitelný.

2 0
možnosti

To jsou jen předvolební žvásty,co pokazili na co šáhli!

1 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 23,37
  • Průměrná čtenost 663x
Poslanec poslanecké sněmovny parlamentu za Hnutí ANO, zlínský kraj. Člen hospodářského výboru, člen komise pro odposlechy a komise pro hybridní hrozby. Intenzivně se věnuji oblastem amatérského i profesionálního sportu, kultury a sociálního prostředí. Zaměřuji se také na podnikání ve strojírenství a využívání brownfieldů. Zabývám se podnikovými IT systémy a procesy jako interní auditor dle ISO 9001.

Seznam rubrik