Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nebylo by vhodnější napřed řešit kriminalitu pana předsedy vlády?

4 0
možnosti
Foto

V požívání alkoholu, cigaret, trávy atd. jsme na špičkách žebříčků už dlouho, ale nevnímám, že by to byl pro tento národ až takový problém. Jsou tu daleko větší problémy než kriminalita mládeže (mimochodem, krásná nomenklatura, úplně jak za minulého režimu) – například kriminalita těch starších. Třeba různých oligarchů a tak. Tam bych začal. Ostatně neměli by ti starší jít mládeži vzorem?

Čest.

2 0
možnosti
Foto

Místo rozumování by bylo lepší jednoduché řešení! Zadarmo nic nikomu nedávat! Pokud by zjistili, že bez práce nebudou dávky, byty, zdravotní péče, dětské přídavky atd, rychle by pochopili.

1 0
možnosti
RK

Jsou to sice dobré otázky, ale mám takový pálčivý počít, že se nic řešit nebude a státní úředníci se vymluví na předimenzovaný stav státní zprávy. To by se musela vytvořit agentura, 2 roky zkoumat problém, následně vyhodnotit, utratit pár mld. A další vláda ji zase zruší. Bude práce pro pár desítek úředníků, kteří neručí za vykonanou práci s hmatatelným výsledkem.

A tak si tady žijeme.

1 0
možnosti
PD

vo má společného kriminalita a mediální výchova?

2 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 23,37
  • Průměrná čtenost 663x
Poslanec poslanecké sněmovny parlamentu za Hnutí ANO, zlínský kraj. Člen hospodářského výboru, člen komise pro odposlechy a komise pro hybridní hrozby. Intenzivně se věnuji oblastem amatérského i profesionálního sportu, kultury a sociálního prostředí. Zaměřuji se také na podnikání ve strojírenství a využívání brownfieldů. Zabývám se podnikovými IT systémy a procesy jako interní auditor dle ISO 9001.

Seznam rubrik