Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J85a52n 19B11u36r10d10a

1. 8. 2020 12:20

Ještě abychom děti učili o rovnoprávnosti žen a mužů, nestereotypních genderových rolích, vzájemném respektu, nenásilných řešeních konfliktů v mezilidských vztazích, genderově podmíněném násilí vůči ženám a právu na osobní integritu.

To by teda bylo! ;-D

0 2
možnosti
ZD

Co by to bylo právě nikdo neví. Zjevně nikdo nepřemýšlí jak by to nakonec dopadlo a uspokojuje jen své aktuální fantasmagorie.

Vzpomenu si v té souvislosti na vtip, který se vyprávěl za komančů, kde byl na schůzi plamenně přednášen vědecký komunismus. Zazněla otázka - kdo jej vymyslel, vědci nebo komunisti? No přeci komunisti - zněla odpověď. Aha - proto to tak vypadá - kdyby vědci tak by to nejdřív vyzkoušeli na zvířatech !

0 0
možnosti
RS

Nejlepší učitel je osobní příklad.

Dokud nám budou psát zákony lidé, kteří je sami nectí, nebudou fungovat.

Co je známo o autorech textu úmluvy?

4 0
možnosti
Foto

I67v65a91n 78M38a84r70e12k

1. 8. 2020 7:47

Pane Nováku, Karma. R^

5 0
možnosti
MM

Děkuji Vám za článek, pane Nováku.

2 0
možnosti
Foto

Tak myšlení lidí se přece vždy měnilo a mění se pořád.To chcete nějak zastavit? Svět se prostě mění a nikdy to nejde samo od sebe, vždy někdo novou cestu musí proslapat a vždy se najde dost lidí,kteří budou křičet,že žádné novoty nechtějí a jsou zbytečně.Mimochodem o tom jak budete hlasovat rozhoduje stejně Váš majitel...

2 7
možnosti
PC

... jde o to, jestli se myšlení mění lepšímu nebo k horšímu. Pokud k lepšímu, fandím - je to pak ve prospěch zdravě se měnící společnosti. Opak znamená chaos, zvrácenost a cestu do pekel.

Rozpoznat, zda jde o myšlení zdravé a společnosti prospěšné od toho zvráceného, by průměrně inteligentními člověku nemělo dělat problém.

2 0
možnosti
ZH

Takový drobný dotaz... Pokud se Babiš otočí na podpatku a začne z jakéhokoliv důvodu protlačovat podepsání té úmluvy, budete stále pevně stát za svými stanovisky? Jak všichni (snad) víme, Babiš umí otočit ze dne na den...

3 1
možnosti
JM

Samozřejmě to že zemněni názor, neznamená že zaním plně nestojí, to ostatní chybně pochopili že stál za tím původním.

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 24,50
  • Průměrná čtenost 663x
Poslanec poslanecké sněmovny parlamentu za Hnutí ANO, zlínský kraj. Člen hospodářského výboru, člen komise pro odposlechy a komise pro hybridní hrozby. Intenzivně se věnuji oblastem amatérského i profesionálního sportu, kultury a sociálního prostředí. Zaměřuji se také na podnikání ve strojírenství a využívání brownfieldů. Zabývám se podnikovými IT systémy a procesy jako interní auditor dle ISO 9001.

Seznam rubrik