Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte samozřejmě pravdu. Dejme si pozor, abychom na tom nebyli se svobodou slova hůře než za minulého režimu. Tehdy se alespoň vědělo, co se nesmí říkat. Lidé si dali pozor na ústa a něco jiného říkali doma, něco na veřejnosti (pokud nemluvili pod vlivem alkoholu - ale to bylo polehčující okolností). Dnes aby si člověk než otevře ústa otevřel trestní zákoník i se všemi novelizacemi, jestli náhodou neřekne něco, co je ohodnoceno jako trestný čin. Pánové poslanci (kterým jak čtu jste). Vyhoďte s trestního zákoníku všechny paragrafy týkající se verbálních trestných činů. Nebo spíše opište 1. dodatek Ústavy USA. My tp máme to ve svém programu už od roku 2002. Petr Hannig Rozumní

1 0
možnosti
VG

Souhlas. Kdyby byla v ODS nic by se nedělo. Je to práce hamáčkového odboru špiclování.

0 0
možnosti
VH

Karma! Maříková se provinila pravdou. To se v posledni, rozkladne fazi demokracie neodpousti :-(

5 0
možnosti
Foto

Jde v první řadě o útok na SPD. Paní Maříková se zrovna hodila.

5 0
možnosti
JR

J67a35n 51R24á32ž

8. 3. 2020 17:25

Kdyby nebyla Maříková z SPD, tak by žádná aféra nevznikla. Z celého průběhu této uměle vyvolané kauzy čouhá jako sláma z bot, že někdo sledující výroky členů SPD, aby je mohl politicky zneužít, si její výrok přečetl a s nějakým komentářem policistům a ti musí jednat. V první chvíli mne napadl nějaký Pirát, neb členové této strany jsou svým bonzáctvím proslavení, ale myslím si, že v tomto případě to Piráti nebudou. Tipuji spíš někoho z TOP09 nebo od Starostů.

4 0
možnosti
RB

Mě by velmi zajímalo, který státní zástupce se na ten papír s trestním stíháním podepsal.

9 0
možnosti
OP

Ono je docela zajímavé, že policie podala žádost PS o její vydání, když většina příslušníků policie jsou (byť to nesmí prezentovat) velmi tvrdými odpůrci migrace. Pokud ji PS vydá, zase pak bude důležité, kdo se ujme obhajoby (co takhle třeba Sokol? ;-D) a by rozhodl soud.

Ještě by to chtělo zveřejnit, který státní zástupce po této poslankyni jde

4 0
možnosti
OP

"a jak by rozhodl soud"

1 0
možnosti
SB

Předvším by zákaz vstupu měl mít každý, kdo nemá s sebou potřebné osobní doklady. To muslimští imigranti nemají. Takže už tady je bod, o který se může opřít obhajoba paní poslankyně.

7 1
možnosti
PC

Maříková řekla čistou pravdu. K tomu je dnes opět zpotřebí odvaha a statečnost.

Vinni jsou ti, kteří tu zase nebezpečně bojkotují svobodu slova a zavádějí staré pořádky, kdy je na všechno povolen jen jeden požadovaný názor.

Před 30 lety by si nikdo z nás, kteří jsme s nadějí očekávali svobodu se vším všudy, nedokázal něco podobného (+další) představit ani v nejčernějším snu.

17 0
možnosti
PC

Uděluji samozřejmě karmu R^R^R^[>-]

4 0
možnosti
PT

P98e47t58r 64T90o24m56e83k

7. 3. 2020 14:18

R^R^R^A A ještě jedna věc. Provinění paní poslankyně má posuzovat výbor, v jehož čele stojí zločinec komunista Grospič. Zločinec proto, protože schvalování komunistický zločinů je zločin.

10 2
možnosti
JJ

schvalovani americkych zlocinu je zlocin a ze jich je jak maku

3 6
možnosti
MS

Nevidím jediný důvod ke stíhání paní poslankyně.

19 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 23,37
  • Průměrná čtenost 663x
Poslanec poslanecké sněmovny parlamentu za Hnutí ANO, zlínský kraj. Člen hospodářského výboru, člen komise pro odposlechy a komise pro hybridní hrozby. Intenzivně se věnuji oblastem amatérského i profesionálního sportu, kultury a sociálního prostředí. Zaměřuji se také na podnikání ve strojírenství a využívání brownfieldů. Zabývám se podnikovými IT systémy a procesy jako interní auditor dle ISO 9001.

Seznam rubrik